selam,bu seneki ekipleri izlemedim,onun için boşa yorum yapmıyım.ama gecen seneki bölgede yeralmıstım..ayrıca daha sonra finali izlemiştim
öncelikle gecen sene kocaeli 4 oldu ama nasıl oldu,yaklasık 6 zeybek 4 halaydan sonra en son sırada saat 2 de jüriler uyuyorken cıktılar,biraz bu faktörler etklili oldu,ki kabalagı daıldı bi arkadaşın buna ragmen jüriler ilk 3 e koydukları zeybeklerden sonra,dier yöreleri küstürmemek için kocaeliyi 4 yaptılar.bence kesinlikle haketmediler..
bu sene finalinde ise durum böyle olmıcak,kocaeli yerine ankara yukarı cekilir,ama zannetmiyorum,zeybekleri geçsinler.. kocaeli bir pamukkaleyi bir egeyi bir karaharbı nasıl geçsin..imkanı yok,ama bu onlardan kaynaklanmıyor..zeybek sahnemeli ister,akcabat otantik ister.
forumda ankara üni varmış,izledim ve gercekten şaşırdım.videodan pek iyi degil gibi,özelliklede müzikler baya kötü,uzun dere için 2 kere yanlış girdi,ve horomi cok kötü calınmış.. ankara gecen sene cok daha iyi idi,ayrıca merak ettim,horomi atılan adımlar yöresellige uyuyor mu? ankara şaşırttı gercekten gecen sene zımba gibilerdi,bu sene cizgileri gercekten cok kötü,nerdeyse hiç düzgün bi sahne yok.. umarım di,ger ekiplerinde videosu konur