İstanbul Yedirenk Halk Oyunları Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği - Kırklareli Yöresi - 61.40
İstanbul Bakırköy Halk Eğitim Merkezi - Üsküp - 61.00
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Kafkas Halk Dansları Topluluğu - Kars Kafkas Yöresi - 60.20
Tekirdağ Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği - Tekirdağ Yöresi - 59.20
Yalova Turizm Folklor Araştırma ve Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü derneği (TUFAG) - Fethiye - 59.00
Aydın İli Ve İlçeleri Eğitim Kültür Ve Ar-Ge Derneği Halk Oyunları Topluluğu - Aydın Yöresi - 58.60
İstanbul Üsküdar Folklor Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği - Trabzon Yöresi - 57.20
Kırklareli Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü - Kırklareli Yöresi - 56.20
Kocaeli Armelit Folklor Gençlik Spor Kulübü - Trabzon Yöresi 56.00
Keşan Halk Eğitim Merkezi - Kırklareli Yöresi - 55.60
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Derneği - Artvin Yöresi - 55.00
İstanbul Çağdaş Turizm Folklor Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği - Denizli Yöresi - 54.80
İstanbul Beşiktaş Belediyesi Oyun Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği - İzmir Yöresi - 54.40
Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü - Artvin Yöresi - 53.20
İstanbul Anadolu Folklor Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü Derneği - Üsküp Yöresi - 53.00
Bursa Osmangazi Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu - Bursa Yöresi - 52.60
İstanbul Üsküdar Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü - Muğla Yöresi - 51.60
Linkleri Görmeye İzinli Değilsiniz. Lütfen
Üye Olun veya Giriş YapınYarışmada bir gözlemci olarak bi kaç fikrimi söyleyeyim.. Öncelikle puanlar diğer bölgelere göre yüksek.. Ve güzel dediğim bazı ekipler baya aşağıda.. Tahmin etmediklerim ise baya yukarda
Özellikle istanbul çağdaş turizm denizli yöresi ile bence baya başarılıydı ve üst sıraları zorlayacak bir ekipti..