Evet kocaeli çizme giymemişti ama eşofmanlada çıksalardı finale yolluycaklardı bu işin içinde olan herkes bilirki çok yarışmanın sonucu önceden bellidir.ben dünkü söylediklerimin arkasındayım eğer bu işten az anlıyorum diyorsanız lütfen ankara üniversitesini ve gaziyi bir kez daha videodan dikkatle izleyin bir tane düz çizgisi yok ankaranın yılan gibi kıvrık kıvrık ama ankaranın aldığı sonuç şaibeli değildir 16 çift oldukları için jürinin bu çizgilerin bozukluğunu görmesi çok güç...burdan bir artvinli olarak sesleniyorum ankara üniversitesine,hiç bir artvinli böyle bir ekibi kabul edemez yorumlarıda okudum katılıyorum oyun oynamadınız koşuşturup durdunuz oyunların anlatımında hata yaptınız.bence hak gazi ve zonguldağındı,ankaranın çizgi bozukluları görünmedi kocaeli ise masada kazandı...TEKRAR SÖYLÜYORUM GAZİYİ YAVRU DANA GİBİ KATLETTİLER.bilmiyorum ekiplerinde artvinli varmı ama böyle güzel artvin oynadıkları için kendi yöremin oyunlarıyla hocalarıyla ve oyuncularıyla gurur duydum...
arkadaşımın gazi li olduğunu düşünüyorum kocaeli daha önce de yazdığım gibi kötü bir ekip değil di
çok sağlam iyi çalışmış, çizgileride karadeniz için iyi düşünülmüş, seyir zevki olan bir ekip öle gazi ile karşılaştırırken ben ce sen videoları iyi seyret kim sahneyi ortalayanmamış (12 kişi ile bir bak adımlara) daire ve yanındaki verevlerle
daire ve yanında verevler
çok kullanılmış ya o yüzden diyorum gazide bu patent 6 /3 /3
ankara üniversitesi koşturdu diyorsun , bence yine videoya bak gazi mi çok figür yapıyor ankara mı sonra konuş bence burdan peşin peşin konuşma derim iyi bak ama çizgilerede iyi bak
yakılamna gelince kesinlikle zonguldak tı .......................