İletisim İcin Tiklayiniz
+ Folklor .Gen.Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
  İletileri Göster
Sayfa: [1]
1  Halk Oyunları / Müzikler / Ynt: diyarbakır oyun müzüğü : 23-03-2010, 15:49
teşekkür ederim fakat link hala kırık
2  Halk Oyunları / Müzikler / Ynt: Kostak Ali : 11-03-2010, 00:05
kostak ali oyununun değişik bir versiyonu yok. menemen halk eğitim in 2002 de oynadığı oyunu esas alarak öğrenmeni tavsiye ederim.
3  Halk Oyunları / Müzikler / Ynt: diyarbakır oyun müzüğü : 11-03-2010, 00:03
link kırık arkadaşım.
ayrıca oyunlar sırasıyla hangileri yazabilirsen sevinirim.Diyarbakır yöresi müziklerine ihtiyacım var ve yardımcı olursan çok sevineceğim
4  Genel Kategori / Dilek - Şikayet / Yardım Ederseniz Çok Sevineceğim. : 09-06-2009, 14:37
arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteye kayıt oldum. sizlerden bir ricam olacak.

ben istanbulda bir dernekte oynuyorum ve dernek benim için lisans başvurusunda bulundu fakat izmirde daha önce İzmir Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü nde yaklaşık 6 yıl öncesinden kalma lisansım olduğu ortaya çıktı ve oradan ilişkisiz yazısı almam gerekiyormuş.
Ben internetten bir kaç gündür araştırıyorum fakat herhangi bir iletişim kaynağı bulamadım. Herhangi bir arkadaşın şuanda orda oynama olasılığı yada oradan birisiyle iletişim kurabilecek varsa çok minnettar olacağım çünkü izmire gitmem şuanda imkansız.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum ilgilenenlere..
Sayfa: [1]
Arsiv